Xeroflor daktuinen

Maatwerk op hoog niveau!

Xeroflor daktuinen

Xeroflor daktuinsystemen zijn er voor vele toepassingen en wensen. Het realiseren van een daktuin is maatwerk en dient altijd voorzien te zijn van een passend advies en ontwerp. Wij verzorgen het gehele traject van ontwerp, advies en realisatie tot beheer. Uiteraard altijd in nauwe samenwerking met de opdrachtgever, architect, tuinarchitect, constructeur, aannemer en dakdekker. De daktuinen laten zich indelen in de volgende categorieën:

  • Xeroflor verblijfsdak - terrasdaken
  • Xeroflor verkeersdak - dakbestrating - parkeerdaken
  • Xeroflor evenementendak (parkdak berijdbaar)
  • Xeroflor blauw-groen retentiedak
  • Xeroflor parkdak
  • Xeroflor natuurdak

Bij het ontwerp is over het algemeen de maximale dakbelasting maatgevend voor de inrichting van het dak. Het is dus van belang ons in een vroegtijdig stadium te betrekken in het totale ontwerptraject om u te laten informeren over de mogelijkheden.

Meer achtergrond informatie lees verder bij onze daktuinsystemen of kijk bij onze projecten.

Daktuin dakbestrating

Xeroflor dakbestratingsysteem gecombineerd met corten stalen MW-Cityliners plantenbakken. Uiteraard op maat ontworpen en gerealiseerd voor het project.

daktuinsysteem

Xeroflor gazon daktuinsysteem gecombineerd met borders en automatisch irrigatiesysteem met een beperkte opbouwhoogte.

daktuin parkdaksysteem

Xeroflor evenementen daktuinsysteem. Beneden parkeren, boven sporten, zonnen en genieten van het dakgroen. Het groene schoolplein op het dak.

Xeroflor dakbestrating

Meervoudig ruimte gebruik waarbij het dak het nieuwe maaiveld is komt steeds meer voor. Het Xeroflor verkeerdak systeem is de oplossing voor verhardingsconstructie op daken compleet met lijngoten met een beperkte opbouwhoogte geschikt voor alle verkeersklasses. De verharding kan worden gerealiseerd met tegels, klinkers en zelfs asfalt. Het Xeroflor verkeersdak systeem wordt door ons volledig geëngineerd en afgestemd op de randvoorwaarden van de bouwkundige constructie en het gebruik ervan.

Xeroflor verkeersdak

Informatie aanvragen

Vraag vrijblijvend informatie aan over Mostert De Winter

Adresgegevens
Mostert De Winter bv

Hoofdkantoor
Westbroek 49B
4822 ZX  Breda
+31 184 676 840
info@mostertdewinter.nl

steunpunten en depots

- Schelluinen
- Ophemert
- Duiven

werkgebied

- Nederland
- Belgie