onze kernwaarden

Het levende gebouw

Xeroflor-Neeltje-Jans

Onze missie is het duurzaam ontwerpen, adviseren, realiseren en beheren van het levende gebouw. Het levende gebouw is een prettige en gezonde omgeving met levend groen in, tegen, op en rond het gebouw waarbij de mens de maatstaaf is. Circulair denken en Cradle to Cradle staan hierbij centraal.

Mensen die wonen en werken in een groene omgeving zijn gelukkiger, gezonder en leven langer. Wij hebben de kennis, ervaring en tools om uw gebouw te vergroenen. Groene gevels binnen en buiten, wintertuinen, vegetatiedaken en daktuinen: het is ons specialisme.

ASR-daktuin-multidisiplinair01

Xeroflor daktuinen

Modulogreen-Living-Wall-Amelo

Modulogreen the Living Wall

Dakpark-Rotterdam

Xeroflor parkdak, het groene dak XXXL

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Ons beleid is actief bijdragen aan een leefbare en schone wereld; een duurzame aanpak met aandacht voor People, Planet en Profit. Dit geldt, qua materiaal en energie, zowel voor de eigen organisatie als ook voor iedereen waar wij, in de keten, invloed op uit kunnen oefenen. Vanzelfsprekend heeft ons beleid invloed op ieder project dat in onze orderportefeuille zit. Wij motiveren onze medewerkers door deel te nemen aan diverse initiatieven en door bewustzijn te creëren. Bijvoorbeeld in toolboxmeetings, trainingen en communicatie uitingen.

Certificering

Uiteraard zijn onze processen en realisaties gecertificeerd middels de van toepassing zijnde certificaten ISO9001, ISO14001, VCA** en de Groenkeur BRL’s. Klik hier voor het overzicht.

modulogreen-asr-utrecht-160714.525x398x1

Informatie aanvragen

Vraag vrijblijvend informatie aan over Mostert De Winter

Adresgegevens
Mostert De Winter bv

Hoofdkantoor
Westbroek 49B
4822 ZX  Breda
+31 184 676 840
info@mostertdewinter.nl

steunpunten en depots

- Schelluinen
- Ophemert
- Duiven

werkgebied

- Nederland
- Belgie