Disclaimer

 

Algemeen

De op deze website gepresenteerde gegevens zijn gebaseerd op de meest actuele informatie op het moment van publicatie. Hoewel deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld kan het echter voorkomen, dat op de site getoonde gegevens inmiddels zijn gewijzigd of onjuistheden bevat. Mostert De Winter bv wijst iedere aansprakelijkheid in dat verband van de hand. Voordat u op de verstrekte informatie afgaat, dient zij op andere wijze bevestigd te zijn.

 

Bescherming persoonsgegevens

Uw gegevens zullen in overeenstemming met de geldende wetgeving worden beschermd. Alleen in het geval dat bezoekers brochures aanvragen, worden de adresgegevens in onze databestanden opgeslagen. Een bezoeker kan de door hem of haar ingevoerde gegevens te allen tijde laten verwijderen uit het Mostert De Winter bv bestand. Dit kan door een schriftelijke verzoek of door op de link te klikken in de e-mail die u van ons ontvangt.

 

Copyright

Op alle documenten en software die beschikbaar worden gemaakt op deze website is copyright van kracht. Het gebruiken van beschikbaar gemaakte documenten is niet toegestaan zonder toestemming vooraf. Na toestemming is het gebruik van alle op de website beschikbaar gestelde documenten alleen toegestaan voor niet-commerciële en informatieve doeleinden, en onder vermelding van de onderstaande copyright melding. Het aanpassen van de documenten is niet toegestaan. Reproductie of distributie van de documenten en software buiten de kennis en toestemming van Mostert De Winter bv is door de wet verboden. Alle rechten met betrekking tot getoonde informatie op de website, voor zover niet uitdrukkelijk anders vermeld, behoren toe aan Mostert De Winter bv.

 

Links naar websites van derde partijen

De links op deze website welke naar websites van derde partijen leiden staan niet onder controle van Mostert De Winter bv. Mostert De Winter bv  is niet verantwoordelijk voor de bereikbaarheid of de inhoud van websites van derden. Het beschikbaar stellen van websites van derden wordt door Mostert De Winter bv gezien als een service en niet als een vereiste.

 

Contact

Indien u vragen of problemen heeft, dan kunt u contact opnemen met Mostert De Winter bv via info@mostertdewinter.nl. Daarnaast kunt u ons ook via e-mail berichten over mogelijke onjuistheden en onvolledigheden op onze website.

 

© 2016 Mostert De Winter bv.

Informatie aanvragen

Vraag vrijblijvend informatie aan over Mostert De Winter

Adresgegevens
Mostert De Winter bv

Hoofdkantoor
Westbroek 49B
4822 ZX  Breda
+31 184 676 840
info@mostertdewinter.nl

steunpunten en depots

- Schelluinen
- Ophemert
- Duiven

werkgebied

- Nederland
- Belgie